Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Watch Dogs: Legion

Ubisoft bevestigt bestaan Watch Dogs Legion

Gisteren lekte het al uit via Amazon UK, maar nu bevestigt Ubisoft het bestaan van de nieuwe Watch Dogs-game.

HQ

Gisteren gingen er geruchten over een game genaamd Watch Dogs Legion. De derde game in de Watch Dogs-franchise zou zich in een toekomstig Londen afspelen. Spelers zouden daarnaast elk personage dat in de spelwereld rondloopt kunnen besturen.

Ubisoft heeft inmiddels de naam van het Watch Dogs Twitter-account veranderd naar Watch Dogs Legion, waarmee het bedrijf bevestigt dat de geruchten inderdaad kloppen. Daarbij meldt het bedrijf "God Save the NPCs" - een duidelijke verwijzing naar 'God Save the Queen', waardoor het inderdaad lijkt dat het spel zich in Londen gaat afspelen. Ook wordt gemeld dat de onthulling op E3 is.

Ubisoft houdt aanstaande maandagavond om 22:00 uur zijn E3-persconferentie. Vermoedelijk wordt het spel daar onthuld, al is het ook altijd mogelijk dat de game een dag eerder op Microsoft's E3-conferentie wordt getoond.

Watch Dogs: Legion