Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
PUBG Mobile

PUBG Mobile viert eenjarige bestaan met extra content

HQ

Tencent en PUBG Corporation hebben bekendgemaakt dat PUBG Mobile volgende week speciale events krijgt om het eenjarige bestaan van de mobiele versie te vieren. Vanaf woensdag 20 maart kunnen kunnen spelers rekenen op extra modi, updates en 'skins'.

"We willen de miljoenen spelers over de wereld bedanken voor dit eerste jaar erg speciaal te maken en we kunnen niet wachten om te laten zien wat we voor ons tweede jaar in petto hebben", vertelt Vincent Wang van Tencent.

De in-game lobby van de Battle Royale-game is al versiert als een verjaardagsfeestje met cadeautjes, taart en dansmuziek. PUBG Mobile is inmiddels al meer dan 200 miljoen keer gedownload en heeft 30 miljoen dagelijkse gebruikers op iOS en Android.

HQ
HQ
PUBG Mobile