Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
PUBG Mobile

PUBG Mobile krijgt in februari Resident Evil 2-crossover

HQ

PUBG Mobile krijgt in februari een Resident Evil 2-crossover, waarin spelers het in een nieuwe modus, getiteld RE2: Sunset, met zombies en andere vijanden uit de horrorgame krijgen te maken.

RE2: Sunset is momenteel beschikbaar via de mobiele bèta van PlayerUnknown's Battlegrounds en verschijnt in update 0.11.0 in de volledige versie van PUBG Mobile. Deze wordt tussen 1 en 10 februari verwacht.

De zombiemodus bevat muziek uit de horrorgame en speelt zich af op de Erangel-map, waar spelers volgens geruchten ook te maken krijgen met Mr. X, een van de iconische vijanden uit Resident Evil 2. Door de vijanden dood te maken kunnen spelers voorwerpen en hulpmiddelen bemachtigen om te overleven in de Battle Royale-game.

Update 0.11.0 voegt daarnaast ook de nodige updates toe, waaronder een maanlicht in Vikendi, Arcade - Quick Match voor Sanhok en meer. PUBG Mobile heeft meer dan 200 miljoen gebruikers en is gratis te download op iOS en Android.

PUBG Mobile
HQ