Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Blanc

Handgetekend avonturenspel Blanc komt in februari 2023

Het komt van ontwikkelaar Casus Ludi en zal worden uitgegeven door Gearbox.

Als onderdeel van de Nintendo Direct Mini hebben ontwikkelaar Casus Ludi en uitgever Gearbox Publishing de aankomende handgetekende avonturengame Blanc aangekondigd. Deze game komt uit in februari 2023 en wil spelers op reis sturen als een duo van een gestrande wolvenwelp en een reekalf dat uitdagende kansen moet overwinnen om hun families te vinden.

In een persbericht wordt ons verteld dat de game handgetekende zwart-witkunst zal bevatten naast een soundtrack die de gameplay en het verhaal van de game weerspiegelt. Anders wordt ons verteld dat elk van de twee dieren zijn eigen sterke punten en gameplay-functies heeft waarmee ze elk niveau op zijn eigen manier kunnen navigeren. Omdat er twee dieren zijn om als te spelen, zal Blanc co-op-ondersteuning bieden, die zowel lokale als online ondersteuning omvat.

"Bij Casus Ludi maken we al jaren game-gerelateerde ervaringen om het gesprek en begrip over onderwerpen en concepten met een sociale dimensie te bevorderen," zei Florent De Grissac oprichter en game designer bij Casus Ludi. "Blanc is een passieproject voor ons en het is onze eerste videogametitel. Met Blanc willen we een zinvolle ervaring creëren zonder antagonisme, gebaseerd op wederzijdse hulp en empathie, waar iedereen van kan genieten, ongeacht hun vaardigheidsniveau."

Blanc wordt gelanceerd op pc en Nintendo Switch en je kunt de aankondigingstrailer hieronder bekijken.

HQ
Blanc