Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Halo Infinite

Halo Infinite ondersteunt splitscreen voor vier spelers

HQ

343 Industries heeft in een recente livestream meer details bekendgemaakt over Halo Infinite. Het team maakte bekend dat de game lokale splitscreen ondersteunt voor vier spelers. De couch co-op optie is intern al uitgebreid getest.

Ook besprak 343 Industries de aanpassingsopties (bepantsering, emblems) in Halo Infinite. Deze is grotendeels geïnspireerd door de aanpassingsfunctionaliteiten in Halo: Reach, die enorm goed werd ontvangen door de Halo-community. De studio wil ook de pc-community een hard onder de riem steken en belooft deze als "eersteklas burgers" te behandelen. Spelers die in Halo 5: Guardians level 152 bereiken kunnen bovendien uitkijken naar een speciale beloning bij de nog onbekende release van de game.

Halo: Infinite is momenteel in ontwikkeling voor pc en Xbox One.

Halo Infinite
HQ