Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Fortnite

Fornite-patch v10.10 voegt krater en Junk Rift toe

Rec Center is vernietigt.

HQ

Epic Games heeft een nieuwe patch (v10.10) uitgebracht voor Fortnite. De update voegt het Junk Rift-voorwerp toe aan de game en verandert een oude locatie. De Junk Rift is vergelijkbaar met de Air Strike, die vorig seizoen verdween, en laat spelers een enorm berg rommel oproepen dat neerstort op de grond en alles in zijn pad vernietigt, inclusief tegenspelers. Bovendien kunnen er wapens, ammunitie en extra bouwmateriaal samen met het puin verschijnen.

Het Rec Center ten westen van Tilted Towers is verandert in een krater, nadat er een Rift Zone is ontploft. In de krater zijn Glitch Consumables te vinden, wat willekeurige versies van 'consumables' uit het verleden zijn, zoals appels, Hop Rock en Shadow Stones.

HQ
Fortnite