Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Destiny 2

Destiny 2 krijgt volgende week voorjaarsevent met The Revelry

HQ

Destiny 2 krijgt volgende week een voorjaarsevent, getiteld The Revelry, waarmee de lente wordt gevierd met een Exotic-wapen en een terugkerende activiteit. The Tower wordt kleurrijke versierd en Eva Levante stuurt je naar Verdant Forest, een variant op Haunted Forest dat dit najaar te spelen was tijdens het Festival of the Lost-event.

Het bos is dit keer niet donker en griezelig, maar vrolijk en kleurrijk. Het doel blijft hetzelfde: kam zoveel mogelijk ruimtes uit, neem het op tegen eindbazen en verdien beloningen. Zo kunnen spelers de Inaugural Revelry-pantseruitrusting bemachtigen. Eva biedt iedere week ook 'bounties' aan die je moeten helpen de volledige set te bemachtigen.

Tijdens The Revelry krijgen spelers ook een Reveler's Tonic, die gevuld kan worden door het verslaan van eindbazen in Verdant Forest en de 'cooldown'-periode van hun vaardigheden verminderd. Hoe meer onderdelen van het Inaugural Revelry-pantser je draagt, hoe krachtiger de Tonic wordt.

Het voorjaarsevent brengt ook de Arbalest Exotic Kinetic Linear Fusion Rifle naar Destiny 2. In plaatst van energiestralen, schiet de Arbalest slakken op vijanden af en doet het extra schade aan schilden. Het wapen is vrij te spelen door de Reveler's Essence naar Eva te brengen en de Revelry Triumphs te voltooien.

Net zoals tijdens alle speciale events kun je ook bij Tess Everis twee Engrams krijgen om te levelen. The Revelry begint volgende week op 16 april en duurt twee weken tot en met 6 mei.

HQ
Destiny 2
Destiny 2
De Arbalest Exotic.