Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Destiny 2

Bungie onhult Destiny 2-content voor komende drie maanden

HQ

Bungie heeft Destiny 2: Season of the Drifter onthuld en daarmee ook de content die spelers de komende drie maanden kunnen verwachten. De eerste nieuwe content verschijnt voor Annual Pass-bezitters op 5 maart, waarop ze met twee nieuwe modi aan de slag kunnen: Gambit Prime en The Reckoning.

Gambit Prime is een meer gefocuste, op 'class'-gerichte variant van Gambit, terwijl The Reckoning een Mathmade-event is, zoals Court of Oryx en Blind Will, voor vier spelers. Op 9 maart wordt er een tweede moeilijkheidsniveau aan The Reckoning toegevoegd. Gambit Prime begint met één map, New Arcadia op Mars, maar krijgt op 12 maart een tweede map, Deep Six op Titan.

Op 12 maart kunnen spelers twee nieuwe 'quests' aangrijpen. In de eerste moeten ze Thorn, de Legendary Hand Cannon uit Destiny die spelers vergiftigd met 'damage-over-time'-kogels, terugwinnen. De tweede is alleen voor Annual Pass-bezitters en laat hen een kant kiezen: The Vanguard of The Drifter.

Dan op 15 maart verschijnt er een nieuwe quest bij Xur. In de opvolgende 9 weken komen spelers in nieuwe verhalende quest meer te weten over de geheimzinnige Nine en hun rol in het Destiny-universum. Reckoning Tier 3 is ook vanaf 15 maart beschikbaar.

In Gambit Prime wordt de Legion's Folly-map op Nessus toegevoegd vanaf 19 maart en de EDZ-map Emerald Coast verschijnt een week later op 26 maart. Vanaf 2 april zullen alle maps speelbaar zijn in Gambit Prime, evenals Private Matches.

9 april gaat ook de Arc Week van start, waarover Bungie binnenkort meer bekendmaakt. Het voorjaarsevent, The Revelry, gaat die week er na van start en is tussen 16 april en 6 mei beschikbaar.

Bungie maakt de komende weken en maanden meer bekend over Season of the Drifter, dat 5 maart in Destiny 2 begint.

HQ
Destiny 2
Destiny 2