Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Destiny 2

Bungie: "Een nieuw tijdperk voor Bungie en Destiny 2"

Onafhankelijke studio kijkt vooruit.

HQ

De toekomst voor Bungie en de Destiny-franchise is nog onzeker, nadat het team aan het begin van dit jaar zich afsplitste van Activision en er voor koos zelf verder te gaan. De ontwikkelaar kijkt er vooruit en heeft een korte update gegeven over hun toekomstplannen.

Momenteel focust de studio zich "op [Season of Opulence], maar na het Season uit is en Raid Belts zijn toegekend, kijken we dieper naar de toekomst en delen we meer met jullie over een nieuw tijdperk voor Bungie en Destiny 2". Wat dat precies betekent, valt nog te bezien, maar het lijkt er op dat Bungie grote plannen heeft voor de franchise.

Season of Opulence gaat 4 juni van start en voegt de komende maanden nog meer dan genoeg content toe aan de shooter. Destiny 2 is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Destiny 2
Destiny 2
HQ