Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey brengt spelers volgende week naar Atlantis

HQ

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Fields of Elysium, de eerste episode van The Fate of Atlantis, de tweede post-launch verhaallijn voor Assassin's Creed Odyssey op 23 april verschijnt. Spelers komen hierin terecht in het Griekse hiernamaals, sluiten nieuwe verbonden, nemen het op tegen mythische wezens en ontdekken de mysteries van het domein der goden.

Fields of Elysium voegt ook nieuwe Ability-'enhancements' toe, aanpassingen die de huidige vaardigheden nieuwe functies geven. Deze enhancements zijn verdeeld over drie takken van de 'skill tree': Hunter, Warrior en Assassin en moeten een uniekere speelstijl opleveren.

Om toegang tot The Fate of Atlantis te krijgen moeten spelers de verhaallijnen van Between Two Worlds en Heir of Memories en level 28 of hoger zijn. The Fate of Atlantis biedt echter ook een alternatief en geeft spelers de mogelijkheid om met een personage van level 52 aan de slag te gaan met vooraf ingestelde vaardigheden en voorwerpen. Progressie wordt hierbij niet overgedragen naar je eigen savegame. Ook worden Achievements en Trophies niet vrijgespeeld.

Assassin's Creed Odyssey is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk hieronder The Fate of Atlantis in een nieuwe trailer.

HQ
Assassin's Creed Odyssey