Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Halo Infinite

343 Industries "extreem blij" met Halo Infinite-multiplayer

HQ

Ontwikkelaar 343 Industries zegt "extreem blij" te zijn met de multiplayer in Halo Infinite. Hoewel we nog weinig hebben gezien van de game geeft Frank O'Connor, creative director van de Halo-reeks, aan dat hij enorm blij is hoe de multiplayer nu al speelt.

"Ik ben extreem blij hoe Infinite's multiplayer nu speelt, maar we blijven het veranderen en dingen die ik nu fijn vindt zullen veranderen en dingen die ik niet begrijp zullen verbeteren", zegt O'Connor. "Maar ik hou tot nu toe van iedere Halo-smaak, dus wat dat betreft ben ik een vieze 'casual'. Wat ik echter kan doen is het luisteren naar deze community."

Halo Infinite is in ontwikkeling voor pc en Xbox One, en heeft nog geen releasedatum. Wat hoop jij in de multiplayer te zien?

Halo Infinite
HQ